Valg af elleverandør

 

Valg af elleverandør

Du kan frit vælge din elleverandør, som er dem du køber strøm hos, og dem der sender dig din elregning. Hvis du har spørgsmål til din regning eller forbrug, skal du kontakte din elleverandør. Du skal også kontakte din elleverandør, hvis du står uden strøm.

Der er mange elleverandører på elmarkedet. På www.elpris.dk kan finde en oversigt over de forskellige elleverandører, priser og produkter.

EFTER 1. APRIL 2016 SKAL NYE INSTALLATIONER VÆLGE ELLEVERANDØR

Den 1. april 2016 kom der nye regler på elmarkedet.
De nye regler betyder, at det er kundens elleverandør som skal opkræve betaling for elforbrug, abonnement og eventuelle gebyrer hos kunden. Den nye fordeling af opgaver får betydning ved tilslutning af nye installationer.

Som netselskab kan vi ikke udlevere eller opsætte en elmåler på en ny installation uden at kunden har indgået en aftale med en elleverandør.

Det er derfor vigtig af installatøren gør kunden opmærksom på dette.

I forbindelse med tilmeldingen vil det være en stor fordel, hvis kundens e-mail adresse bliver oplyst på tilmeldingen, da vi kan sende kunden information om sit nye aftagenummer hurtigere end med traditionel brevpost og dermed fremskynde processen.

Se arbejdsgangen for tilmelding af en ny installation her.

 

RAH Net A/S

MES Net A/S

KONTAKT

Ringkøbing-afdelingen

Ndr. Ringvej 4 - 6950 Ringkøbing

Mandag – torsdag kl. 7.30 – 16.00

Fredag kl. 7.30 – 12.30

Brande-afdelingen

Dørslundvej 44 - 7330 Brande

Mandag – torsdag kl. 7.30 – 15.30

Fredag kl. 7.30 – 15.00

TO SELSKABER - DOBBELT STABILT

Copyright © RAH Net